EXTENSIONS

In onze salon werken wij met 'Balmain hair' en 'Great Lenghts'.
Hieronder kunt u alle informatie lezen over deze producten.

Balmain hair

DoubleHair

DoubleHair is een innovatieve manier om volume, kleur of lengte aan uw eigen haar toe te voegen met eindeloze mogelijkheden. DoubleHair is een 9 cm brede met hand gestrikte strip van 40 cm lang human hair en wordt toegevoegd met Plusbonds. Één DoubleHair bevat evenveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar. DoubleHair wordt aan uw eigen haar vastgemaakt door middel van een klein bondje. DoubleHair kan iedere 2 maanden herplaatst worden. DoubleHair heeft een garantie van 6 maanden, als men gebruik maakt van de Balmain Hair Care producten. DoubleHair is verkrijgbaar in 9 kleuren en kan in alle kleuren worden gekleurd.

Kort samengevat:

- 100% Human Hair
- Herbruikbaar
- 6 Maanden Garantie
- Voeg 18 extensions toe in 5 minuten
- Complete lengtebehandeling in 35 minuten
- Blijft in het haar tot wel 2 maanden

Great Lenghts

Herkomst

100 % natuurhaar uit India

Perfecte hairextensions zijn alleen met hoogwaardige natuurhaar-strengen mogelijk. Daarom gebruikt Great Lengths uitsluitend onbehandeld en uitstekend verzorgd natuurlijk haar - met een intacte schubbenlaag.

Europees haar is doorgaans in geringe hoeveelheden beschikbaar. Bovendien is het vaak reeds chemisch behandeld en daarom niet voor hoogwaardige extensions geschikt.

Afrikaans of Chinees haar strookt niet met de structuur van Europees haar.

Indiaas haar biedt de optimale oplossing. Gezien dezelfde genetische afkomst komt het met de basisstructuur van het Europeese haar het meest overeen. En gelukkig wordt het door de Indiase vrouwen bij huwelijksrituelen geofferd! Het tot vlecht gebonden haar wordt afgeknipt en heeft hierdoor een kerngezonde en perfecte, in één richting lopende, schubbenlaag. En daarmee is het in deze vorm optimaal geschikt voor de verwerking van natuurhaar-strengen.

Alleen natuurhaar-strengen van deze allerhoogste kwaliteit worden voor haarverlengingen en haaraanvullingen van Great Lengths gebruikt.

Haarverlenging

Hoogwaardige haarverlenging voor een adembenemend mooi leven

Lang haar is een duidelijk signaal. Sensualiteit, vitaliteit en zelfbewustzijn - de mensen in uw omgeving herkennen op het eerste gezicht, dat u daarvan meer dan genoeg bezit.

Met extensions van Great Lengths maakt u in de meest korte tijd een sprong in dit adembenemend mooie leven.

Daar gearriveerd geniet u de onverslaanbare voordelen van de originele extensions:

- Onzichtbare bondings
- Zekere verbinding, in alle omstandigheden
- Het hoogste draagcomfort
- Natuurlijk vallend haar

Met een haarverlenging van Great Lengths staat de gehele wereld van stylings voor u open!

Haaraanvulling

Hoogwaardige haaraanvulling voor een leven in weelderigheid

Volume vol natuurlijkheid. Elke vrouw kent deze wens.Omdat elke vrouw weet, wat daarmee verbonden is: zekerheid, attractiviteit en levensvreugde. Dankzij de haaraanvulling van Great Lengths is deze intense wens vandaag de dag eenvoudiger en comfortabeler dan ooit te vervullen. Elke styling wordt mogelijk gemaakt. Juist nu zijn kunstzinnige hairstylings weer bijzonder trendy. Vanwege de ontbrekende haarmassa werden in vroegere tijden de vele creatieve ideeën van de kapper grenzen opgelegd. Dankzij de hoogwaardige haaraanvulling met extensions van Great Lengths bestaan deze grenzen tegenwoordig niet meer. Elke styling is mogelijk. Nu bepaalt u zelf.

Met een haaraanvulling van Great Lengths staat de gehele wereld van stylings voor u open!